Quota de socis Temporada 2017-2018

Els preus de les quotes de soci per a la Temporada 2017-2018, seran els següents:

  •  Alta soci adult: 50€
  • Quota soci adult: 25€
  • Alta soci fins a 18 anys: 25€
  • Quota soci fins a 18 anys: 12€
  • Descomptes: A partir del tercer soci d’una mateixa unitat familiar, la quota serà gratuïta per a tots els menors de 10 anys
NOTA

Es manté l’avantatge de que tots els nous socis que facin alguna activitat (cursets d’esquí de base o competició) no se’ls cobrarà l’alta de soci.


Gestió de Forfaits de Temporada

Si voleu que el club us gestioni el Forfait de temporada de l’estació d’esquí de Port del Comte, només cal que ens feu arribar, abans del 26 de Novembre de 2017 una fotografia mida carnet i fotocòpia del DNI.
Preus: a la web de l’estació del Port del Comte

Aquest any en el carnet de soci hi veureu la imatge de la portada d’aquest fulletó: Vista nocturna telecadira Clot de la Vall (Port del Comte).


Compra de forfaits de dia

Descompte 3€ en el forfait de dia d’adult a l’estació d’esquí del Port del Comte. Cal presentar el carnet de soci del Club d’Esquí Solsona i el DNI.


Acord amb l’Escola d’Esquí Prepirineu

L’Escola d’Esquí Prepirineu, col·laboradora del Club, ofereix descomptes als socis en classes particulars individuals. Identifiqueu-vos com a socis en demanar-les.


Loteria del Club

Aquesta temporada, tots els socis al corrent de pagament en la data del 25 de Desembre de 2017, tindran assignada una participació de 0,2€ del número 01365 de la Grossa de Cap d’Any que se celebrarà el dia 31 de Desembre de 2017. Els premis estan subjectes a la retenció segons normativa vigent.
A més, al club disposem de participacions de 5€ que juguen a una combinació de 4 números (veure butlleta), i que, a més tenen 4 premis complementaris (regalem 4 dessuadores noves del Club a les butlletes que coincideixin els 2 darrers números amb la Grossa.


Material marxandatge

Tenim tot tipus d’articles del club a disposició.

  • Dessuadores socis (25€) totes talles
  • Samarretes màniga curta (12€) totes talles
  • Buff logo club (8€)
  • Logo (vinils) pel cotxe o casc (1€)
NOTA

Dessuadores i samarretes també disponibles a la botiga TANDEM ESPORTS de Solsona

Espai de Reparació i Encerat esquis (NOVETAT)

Aprofitant l’espai que ens proporciona el local d’atenció al soci, hem instal·lat una taula de reparació d’esquís i posem a disposició dels socis el material necessari per a l’encerat i la reparació d’esquís en horari d’obertura del local o hores convingudes.